За целосна уплата до 31.01.2017 – 20%

За целосна уплата до 20.02.2017 – 15%

За целосна уплата до 31.03.2017 – 10%

 

8 дена 7 ноќевања со појадок, лежалка на плажа и превоз

хот. „ЈОНИ 3***„ – САРАНДА      2017       ПАКЕТ АРАНЖМАНИ

 

8 дена 7 ноќевања со појадок, лежалка на плaжа, базен и превоз

термин услуга цена
01,06 / 09,06,2017 7 ВВ +  превоз 169 евра (10.478 ден)
08,06 / 16,06,2017 7 ВВ +  превоз 175 евра (10.850 ден)
15,06 / 23,06,2017 7 ВВ +  превоз 179 евра (11.098 ден)
22,06 / 30,06,2017 7 ВВ +  превоз 189 евра (11.718 ден)
29,06 / 07,07,2017 7 ВВ +  превоз 229 евра (14.198 ден)
06,07 / 14,07.2017 7 ВВ +  превоз 239 евра (14.818 ден)
13,07 / 21,07,2017 7 ВВ +  превоз 259 евра (16.058 ден)
20,07 / 28,07,2017 7 ВВ +  превоз 265 евра (16.430 ден)
27,07 / 04,08,2017 7 ВВ +  превоз 269 евра (16.678 ден)
03,08 / 11,08,2017 7 ВВ +  превоз 269евра (16.678 ден)
10,08 / 18,08,2017 7 ВВ +  превоз 269евра (16.678 ден)
17,08 / 25,08.2017 7 ВВ +  превоз 259евра (16.430 ден)
24,08 / 01,09.2017 7 ВВ +  превоз 239евра (14.818 ден)
31,08 / 08,09.2017 7 ВВ +  превоз 189евра (11.718 ден)
07,09 / 15,09.2017 7 ВВ +  превоз 185евра (11.470 ден)
14,09 / 22,09.2017 7 ВВ +  превоз 175евра (10.850 ден)
21,09 / 29,09.2017 7 ВВ +  превоз 175евра (10.850 ден)

 

Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари

 

НАПОМЕНА:

Деца до 12 год. со двајца возрасни во соба имаат 30% попуст од цената на аранжманот.

Користење на аранзжманот со свој превоз цената се намалува за 30 евра по особа.

 

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: Саранда, АЛБАНИЈА, ЛЕТО 2017 – early booking
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија