хотел Хавана 2* и хотел Паскали 2*– САРАНДА  2017

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ

8 дена 7 ноќевања и превоз

Термин услуга цена
01,06 / 09,06,2017 7 В +  превоз 99 евра (6.138 ден)
08,06 / 16,06,2017 7 В +  превоз 115 евра (7.130 ден)
15,06 / 23,06,2017 7 В +  превоз 129 евра (7.998 ден)
22,06 / 30,06,2017 7 В +  превоз 129 евра (7.998 ден)
29,06 / 07,07,2017 7 В +  превоз 139 евра (8.618 ден)
06,07 / 14,07.2017 7 В +  превоз 139 евра (8.618 ден)
13,07 / 21,07,2017 7 В +  превоз 149 евра (9.238 ден)
20,07 / 28,07,2017 7 В +  превоз 159 евра (9.858 ден)
27,07 / 04,08,2017 7 В +  превоз 159 евра (9.858 ден)
03,08 / 11,08,2017 7 В +  превоз 159 евра (9.858 ден)
10,08 / 18,08,2017 7 В +  превоз 159 евра (9.858 ден)
17,08 / 25,08.2017 7 В +  превоз 149 евра (9.238 ден)
24,08 / 01,09.2017 7 В +  превоз 149 евра (9.238 ден)
31,08 / 08,09.2017 7 В +  превоз 139 евра (8.618 ден)
07,09 / 15,09.2017 7 В +  превоз 119 евра (7.378 ден)
14,09 / 22,09.2017 7 В +  превоз 109 евра (6.758 ден)
21,09 / 29,09.2017 7 В +  превоз 99 евра (6.138 ден)

 

 

Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари

 

 

НАПОМЕНА:

Деца до 12 год. со двајца возрасни во соба имаат 30% попуст  од цената на аранжманот.

Користење на аранзжманот со свој превоз цената се намалува за 30 евра по особа.

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: ЛЕТО 2017 – early booking, Саранда, АЛБАНИЈА
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија