А  Л  Б  Е  Н  А   2017

 

Бесплатен интернет во целиот комплекс

 

х.КОМ

hotel kom

х. Ком. 3* – All inclusive (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 196  280 231  330 256 335€ 241 355€  266  380 240  340
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

х.ВИТА ПАРК

vita park

х. Вита Парк 3* – All inclusive + (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 273  390 278  410 308 444€ 316 460€  336  480 308  440
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

х.МАГНОЛИЈА ЛУКС

magnolia

х.ОРХИДЕА

hotel orhidea

х.Магнолија Lux 3*/х.Орхидеа 3*/х.Орхидеа Парк 3*All inclusive(се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 193  275 212  330 231 334€ 239 350€  259  370 231  330
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

  х.РАЛИЦА СУПЕРИОР

ralica superior

х.Ралица Супериор 4* All inclusive + (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 350  500 371  560 392 564€ 400 580€  420  600 392  560
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

х.ЛАГУНА ГАРДЕН

hotel laguna garden

х.Лагуна Гарден 4* All inclusive + (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 322 460 350  540 378 546€ 390 585€  420  600 378  540
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

х.ЛАГУНА МАРЕ

hotel laguna mare

х.Лагуна Маре  4* All inclusive (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 308 440 333  510 357 517 382 545  406  580 329  470
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

х.ЕЛИЦА

elitsa

х. Елица  3*  All inclusive (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 287 410 298  475 333 479 340 493  357  510 308  440
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

У  С  Л  О  В  И

Еднократна боравишна такса за возрасни  5 €, деца до 11,99 години 3 €

  • дете до 11,99 год. со двајца возрасни користи бесплатни услуги.
  • две  деца од 2 до 11,99 години со двајца возрасни во 1/2 соба првото дете е бесплатнo, второто дете плаќа 30 %  од цена за возрасен.
  • еден возрасен  во 1/2 соба  доплаќа 30 % од цената на аранжманот.
  • едно дете од 2 до 11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба,цената е kako за еднокреветна соба.
  • трет возрасен на допoл. легло плаќа 80 % од цената на аранжманот
  • еден возрасен со две деца од 2 до 11,99 год. во 1/2 соба,двете деца плаќаат по 35 % од цената за возрасен.
Цена: возрасни – 63 деца до 10 год.- 50€

Скопје –Варна -З.Песоци –Кранево -Албена – 20,00 часот

термини на тргнување

05.07,  10.07,  15.07,  20.07,  25.07,  30.07.2017

05.08,  10.08,  15.08,  20.08,  25.08,  30.08.2017

Албена-Кранево -З.Песоци-Варна -Скопје -17,00(локално време)

термини на враќање

06.07,  11.07,  16.07,   21.07,  26.07,  31.07.2017

06.08,  11.08,  16.08,   21.08,  26.08,   31.08.2017

 

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: ЛЕТО 2017 – early booking
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија