Последна минута – понуди!

Тури во близина

Програма

…. АВИОНСКИ БИЛЕТИ ЗА ЦЕЛ СВЕТ…… ПО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ….

02/ 3222-981, 3238-530

071/ 236-243

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: Скопје
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:
Loading Maps

Рецензии за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија