ednodnevno kapenjeДобивате: ПРЕВОЗ………СОНЦЕ…….МОРЕ……..ПЛАЖА…….

Неа Потидеа, Калитеа, Криопиги, Полихроно, Ханиоти и Пефкохори.

а со доплата од само 100 денари добивате и ЛЕЖАЛКА……ПИЈАЧКА…..  😉

За уплата 7 дена однапред за само 990,оо денари

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 50
Локација: ЛЕТО 2017 – early booking
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија