За целосна уплата до 31.01.2018 – 20%

За целосна уплата до 20.02.2018 – 15%

За целосна уплата до 31.03.2018 – 10%

 

 

   Хотел ЕПИРУС *** – на сама плажа
  1/2 (двокреветна) 1/3 (трокреветна) 1/4 (четворокреветна)
Цените се од лице Maj /Октомври Јуни/

Септ.

Јули / Август Maj /Октомври Јуни/

Септ.

Јули / Август Maj /Октомври Јуни/

Септ.

Јули / Август
B/B (со појадок) 17 € 23 € 33 14 € 18 € 24 13 € 15 20
H/B (полупансоин) +10 € +10 € +10 €  +10 € +10 € +10 € +10 € +10 € +10 €
–    Во цената е бесплатен чадор со 2 лежалки на сопствената плажа.

–      Дете до 4 години на со два возрасни – бесплатно, од 4 до 10г на дополнителен кревет – 30 %. Собите се: дво, тро и четворо креветни со ТВ, клима, купатило, балкон.

–      Соба со  страничен поглед на море доплата од 6 € од ден за соба.

–     Соба со поглед на море доплата од 11 € од ден за соба.

 

ПРЕВОЗ на секој 5 дена, цена = 55

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: Саранда
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија