САРАНДА- 2018

За целосна уплата до 31.01.2018 – 20%

За целосна уплата до 20.02.2018 – 15%

За целосна уплата до 31.03.2018 – 10%

 

Хотел ХАВАНА ** – на 2 мин. од плажа и од шеталиште

  20170318_172322
Цена по лице од ден 1 Мај

/ 15 Јуни

16 Јуни -12 Јули 13 Јули 31 Август Септември
1/2 9 € 12 € 15 € 9 €
1/3 8 € 10 € 12 € 8 €
–       Деца до 2 години со 2 возрасни- бесплатно, од 2 до 10г со 2 возрасни – 30 %.

–     Собите се со 2, 3 и 4 легла со ТВ, фрижидер, купатило, балкон, клима.

–     Доплата за појадок 3€ во ресторанот

 

Хотел ПАСКАЛИ ** – 1-ва линија во центарот на градот

  06052010543
  1/2 1/3 1/4
Цените се од лице Јуни/Септе Јул / Авг Јуни/Септе Јул / Авг Јуни/Септе Јул / Авг
Ноќевање 12 15 10 14 9 € 12 €
Ноќевање со појадок            
–       Деца до 2 години со 2 возрасни- бесплатно, од 2 до 10г со 2 возрасни – 30 %.

–     Собите се со 2,3,4 легла со ТВ, фрижидер, купатило, балкон со поглед на море.

–     Собите со 3 и 4 легла се климатизирани на 2 спрат.

 

Апартмани Кујтим Таре – на плажа

  image1
Наем на студија и апартмани
  Јуни Јули / Август Септември
1/3 + 1 Студио
36 60 € 30
1/4 + 1 Апартман
38 65 35 €
–     Наем на студио или апартман со три и четири+еден доп. кревети со ТВ, клима, купатило, балкон. Сопствена плажа, лежалките дополнително се паќаат.

 

Хотел РЕАЛ 3*** – на 20 метри од плажа во центарот на градот

Hot-Real-soba 014

   Хотел РЕАЛ 3*** – на 20 метри од плажа во центарот на градот
  1/2 1/3 1/4
Цените се од лице Јуни/Септе Јули Август Јуни/Септе  Јули Август  Јуни/Септе  Јули Август
Ноќевање

18 €

23 €

29€

12 €

16 €

20 €

9 €

12

16 €

–       Деца до 2 години со 2 возрасни- бесплатно, од 2 до 10г со 2 возрасни – 30 %.

–     Собите се со 2, 3 и 4 легла со ТВ, фрижидер, купатило, балкон, клима.

 

Хотел ПИНИ *** – на 20 метри од плажа во центарот на градот

IMG_3360

   Хотел ПИНИ *** – на 20 метри од плажа во центарот на градот
  1/2 1/3
Цените се од лице Јуни/Септе 1-10 Јули 10 Јул /Авгу Јуни/Септе 1-10 Јули 10 Јули /Авгу
Ноќевање 18 20 26 12 € 14 € 19 €
–       Деца до 6 години на дополнителен кревет – бесплатно, од 6 до 12г на дополнителен кревет – 50 %.

–       Собите се со 2 и 3 легла со ТВ, фрижидер, купатило, балкон,

–       За соба со поглед на море  доплата 5 € од ден од соба.

 

Апартмани ЦИЛЕ – на 60 метри плажа

13052008170 P8040303

 Апартмани ЦИЛЕ – на 60 метри плажа
Наем на соба (Јуни/Септември) (Јули / Август)
Двокреветна 25 € 35 €
Трокреветна 27 € 40 €
Собите се: дво и трокреветни со кујна, ТВ, клима, купатило и заедничка перална.

 

Хотел ЕПИРУС 3*** – на сама плажа

20140611_092141

   Хотел ЕПИРУС 3+***
  1/2 (двокреветна) 1/3 (трокреветна) 1/4 (четворокреветна)
Цените се од лице Maj /Октомври Јуни/

Септ.

Јули / Август Maj /Октомври Јуни/

Септ.

Јули / Август Maj /Октомври Јуни/

Септ.

Јули / Август
B/B (со појадок) 17 € 23 € 33 14 € 18 € 24 13 € 15 € 20
H/B (полупансоин) +10 € +10€ +10 €  +10 € +10 € +10 € +10 € +10 € +10 €
–    Во цената е бесплатен чадор со 2 лежалки на сопствената плажа.

–      Дете до 4 години на со два возрасни – бесплатно, од 4 до 10г на дополнителен кревет – 30 %. Собите се: дво, тро и четворо креветни со ТВ, клима, купатило, балкон.

–      Соба со  страничен поглед на море доплата од 6 € од ден за соба.

–     Соба со поглед на море доплата од 11 € од ден за соба.

 

Хотел Јони 3*** – на сама плажа

DSC_0391

   
  Ноќевање со појадок (B/B) ( базен )
Цените се од лице Јуни/Септември Јули Август
Двокреветна 18 30 € 31
Трокреветна 14 24 25 €
–    Во цената е вклучено појадок, лежалка со чадор на сопствената плажа.

–    Деца до 6 години со два возрасни – бесплатно, од 6 до 12г на дополнителен кревет

–     50 %. Собите се со: два, три и три+еден доп. кревети со ТВ, клима, купатило, балкон.

.

Хотел АНДОН ЛАПА 3***+ – на плажа

P1580545

 Хотел АНДОН ЛАПА 3***+ – на плажа
  Ноќевање со појадок (B/B) (со базен)
Цените се од лице Од 6 Септември

До 31 Мај

Од 1 Јуни

До 15 Јули

Од 16 Јули

До 5 Септември

Двокреветна 18 € 29 € 35 €
Трокреветна 16 € 23 € 29 €
–       Деца до 6 години на дополнителен кревет – бесплатно, од 6 до 12г на дополнителен кревет 50% од цената.

–     Собите се: двокреветни и тро креветни ТВ, клима, купатило, балкон со поглед на море.

–     Во цената е вклучено: ноќевање со појадок, лежалка на плажа, користење базен…

 

ПРЕВОЗ: Скопје – Саранда – Скопје

45 € – еден правец ; 55 € – повратна

Секој 7 дена

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: Саранда
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија