Последна минута – понуди!

Тури во близина

Програма

Поаѓање од GENOA : 17.12.2015, 08.01.2016, 30.01.2016, 21.02.2016, 14.03.2016, 25.03.2016, 05.04.2016

MOЖНОСТ ЗА ПОАЃАЊЕ ОД CIVITAVECCHIA(RIM)

ДЕН ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗАМИНУВАЊЕ ПРИСТАНИШТЕ
1 17:00 Genoa, Italy
2 Ден на море
3 09:00 17:00 Katakolon, Greece
4 07:30 16:30 Piraeus, Greece
5 08:00 14:00 Rhodes, Greece
6 13:00 23:59 Haifa, Israel
7 00:01 19:00 Haifa, Israel
8 Ден на море
9 09:00 16:00 Heraklion, Greece
10 Ден на море
11 09:00 19:00 Civitavecchia, Italy
12 08:00 Genoa, Italy

 

Веќе од 469 eur по лице !!!

Цените се информативни и зависат од бројот на слобони места

За сите крстарења нудиме можност за АВИО превоз до пристаништето на поаѓање

 

Цената вклучува: крстарење по програмата, сместување во исбраната категорија на кабина, проширен полн пансион (појадок, ручек, вечера, ужина), капетанова вечера, услуга во соба, сите забавни програми и анимација, претстави во театар, вле во казино и во дискотека, спортски активности, користење на фитнес, базен и џакузи, лежалки…

Цената не вклучува: Пристанишна такса, факултативни излети, лични трочоци, здравстено осигурување   – напојнице задолжителна доплата на бродот

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: ЛЕТО 2017 – early booking
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:
Loading Maps

Рецензии за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија