Последна минута – понуди!

Тури во близина

Програма

 

Costa 1

Costa  neoClassica

ПОАЃАЊЕ ОД САВОНА : 04.12.2015, 26.12.2015, 07.01.2016, 19.01.2016, 31.01.2016, 12.02.2016, 24.02.2016, 31.03.2016, 12.04.2016, 24.04.2016

ДЕН

ПРИСТАНИШТЕ ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗАМИНУВАЊЕ  
1 Savona 16:30
2 Naples 14:00 20:00
3 Ден на море
4 Kalamata 09:00 20:00
5 Nauplia 09:00 23:59
6 Ден на море
7 Volos 07:00 18:00
8 Piraeus/Athens 09:00 18:00
9 Ден на море
10 Trapani 09:00 18:00
11 Ден на море
12 Marseilles 09:00 17:00
13 Savona 08:00

Веќе од 319 EUR по лице !!!

Цените се информативни и зависат од бројот на слобони места

За сите крстарења нудиме можност за АВИО превоз до пристаништето на поаѓање

Цената вклучува: крстарење по програмата, сместување во исбраната категорија на кабина, проширен полн пансион (појадок, ручек, вечера, ужина), капетанова вечера, услуга во соба, сите забавни програми и анимација, претстави во театар, вле во казино и во дискотека, спортски активности, користење на фитнес, базен и џакузи, лежалки…

Цената не вклучува: Пристанишна такса, факултативни излети, лични трочоци, здравстено осигурување,   напојнице- задолжителна доплата на бродот

Costa 2

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација:
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:
Loading Maps

Рецензии за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија