Последна минута – понуди!

Тури во близина

Програма

Oazis

 

ПОАЃАЊЕ ОД FORT LAUDERDALE : 07.03.2015, 21.03.2015, 04.04.2015, 18.04.2015, 02.05.2015, 16.05.2015, 30.05.2015, 13.06.2015, 27.06.2015, 11.07.2015, 25.07.2015, 08.08.2015, 22.08.2015, 05.09.2015, 19.09.2015, 03.10.2015, 31.10.2015, 14.11.2015, 28.11.2015, 12.12.2015, 26.12.2015, 09.01.2016, 23.01.2016, 06.02.2016, 20.02.2016, 05.03.2016, 19.03.2016, 02.04.2016, 16.04.2016, 30.04.2016, 14.05.2016, 28.05.2016

ДЕН ПРИСТАНИШТЕ ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗАМИНУВАЊЕ
1 Fort Lauderdale, Florida 17:00
2 Nassau, Bahamas 07:00 14:00
3 Ден на море
4 Charlotte Amalie, St.Thomas 10:00 19:00
5 Philipsburg, St.Maarten 08:00 17:00
6 Ден на море
7 Ден на море
8 Fort Lauderdale, Florida 06:15

 

ЦЕНИ ВЕЌЕ ОД 811 EUR ПО ЛИЦЕ !!!

Цените се информативни и зависат од бројот на слобони места

За сите крстарења нудиме можност за АВИО превоз до пристаништето на поаѓање

 

OASIS OF THE SEAS ,брод на компанијата ROYAL CARIBBEAN, долг 360m каде ќе се забавувате во спектакуларениот поглед на отворено , а на располагање Ви се и следните услуги : сурфање на бранови, кафе на терса со кристална веранда, водена зона, зид за аплинизам, лизгалиште, базени со различни димензии, симулатори за голф и мини голф, иготеки и базени за деца, спа и фитнес центар…

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: ЛЕТО 2017 – early booking
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:
Loading Maps

Рецензии за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија