СОЛУН – ШОПИНГ …. секоја сабота !!!

За уплата до 7 дена однапрет – …% = 800 ден

Програма:

Состанок на групата во 03:30h, поаѓање во 04:00h од Дрво Декор. Се патува преку граничен премин Богородица.Пристигнување во Солун во утринските часови околу 09:30h локално време. Слободно време за шопинг и прошетки низ центарот на Солун.

  • Во 13:00h локално време поаѓање од пред Капетанијата кон Космос.
  • 13:30h локално време,пристигнување во Космос , автобусот продолжува на паркинг пред Икеа
  • Во 18:00h локално време поаѓање за Македонија од паргингот пред Икеа. Попатна пауза за посета на Free Shop- 30минути.

Пристигнување во Скопје околу 22:00 часот.

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 50
Локација: Солун, ГРЦИЈА
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија

Тури во близина