ГОЛЕМ ИЗБОР НА ХОТЕЛИ ВО ТУРЦИЈА – АНТАЛИЈА – АЛАНИЈА – КЕМЕР – СИДЕ …..!!!

0_870_480

Пакет аранжмани со чартер од Скопје за 7, 10, 14 дена