Вила Африм

Вилата се наоѓа на само 2 мин од плажа, има сопствен, двор,  паркинг и ресторан. Студијата се опремени со комплетно опремена кујна, тоалет, Тв, клима и тераса.

наем на студио      

 Јуни

 

 

  1 до 20 Јули

 

 

21 до 31 Јули   

     

 

      Август

 

Септември

         

 

     1/2 + 1 студио

 

    24 евра

 

35 евра

 

38 евра

 

     45 евра

  

     25 евра

 

 

      1/3 + 1 студио

 

   25 евра

 

40 евра

 

45 евра

 

     48 евра

 

     29 евра

 

 

     1/4 + 1 студио

 

   35 евра

 

50 евра

 

55 евра

 

     60 евра

 

     40 евра

Цените се изразени во евра, плаќањето се врши во денарска противредност 1х62 денари за наем на студио од ден.

 

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: Ксамил, АЛБАНИЈА
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија