Вила Ана

Вилата се наоѓа на убава позиција веднаш до Вила Ланди, во непосредна близина од плажата БораБора, од едната страна и до малите плажи од другата страна, со убав поглед кон плажите. Студијата и апартманите се опремени со комплетно опремена кујна, тоалет, Тв, клима,Wi-Fi и тераса.

наем на студио        Јуни Јули Август Септември
     1/4 студио    30 евра      42 евра     60 евра      30 евра
     1/4 + 1/2+1 апартман дуплекс
  36 евра      50 евра     84 евра      40 евра

 

 

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: ЛЕТО 2017 – early booking, Ксамил
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија