Вила Ланди

Вилата се наоѓа на убава позиција, во непосредна близина од плажата БораБора, од едната страна и до малите плажи од другата страна, со убав поглед кон плажите, убаво среден двор во сенка за одмор и дружба. Студијата и апартманите се опремени со комплетно опремена кујна, тоалет, Тв, Wi-Fi, клима и тераса.

наем на студио        Јуни Јули Август Септември
     1/4 студио    30 евра      48 евра     60 евра      30 евра
  1/4  апартаман
   32 евра      54 евра      66 евра      32 евра
     1/4 + 1/2+1 апартман дуплекс
  42 евра      60 евра     84 евра      42 евра

 

 

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: ЛЕТО 2017 – early booking, Ксамил
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија