Ксамил е мало крајбрежно селце во јужна Албанија, спротивно од северниот крај каде што се наоѓа грчкиот остров Крф.Еден од најфрекфентните дестинации од крајбрежните ресорти, лоциран јужно од Саранда на патот Бутринт. Најголема атракција во Ксамил се рестораните кои се наоѓаат на самите плажи кои во изобилие нудат свежа морска храна. Плажите во Ксамил се мали но се неверојтно чисти бидејќи морските струи кружат околу соседниот Канал на островот Крф. Крабрежјето на прекрасниот Ксамил нуди оргнизирана прошетка со брод до островот Крф.

 

За целосна уплата до 31.01.2018 – 20%

За целосна уплата до 20.02.2018 – 15%

За целосна уплата до 31.03.2018 – 10%

 

Вила Даци

Вилата се наоѓа во самиот центар. Студијата се опремени со комплетно опремена кујна, тоалет, Тв, клима и тераса.

 

наем на студио        Јуни

 

Јули Август Септември
        

 

     1/2 студио

 

   24 евра

 

     30 евра

 

     35 евра

  

     25 евра

 

 

       1/3 студио

 

   25 евра

 

     35 евра

 

     40 евра

 

     27 евра

 

 

     1/4 студио

 

   28 евра

 

     37 евра

 

     42 евра

 

     29 евра

 

ПРЕВОЗ: Скопје – Ксамил – Скопје

45 € – еден правец ; 60 € – повратна

Секој 5 дена

 

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: Ксамил
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија