Минибус – Iveco Deyli
IMG_20150729_100751

Располагаме со Вип минибус „Iveco Deyli“ 18+1 седишта со DVD, mp3, LCD-монитор, клима, куфер за багаж.

0.60 евро / километар

Автобус – Mercedes 350
1
Располагаме со автобус „Mercedes 350“ 49+2 седишта со DVD, mp3, LCD-монитор, фрижидер,   кафемат, клима

0.90 евро / километар

 

Автобус – BOVA

20160101_120120

Располагаме со автобус „BOVA“ 59+2 седишта со DVD, mp3, TV, фрижидер,   WI-FI (интернет) , кафемат, клима…

1 евро / километар

Available
Not Available
Selected
Tour type: Дневна Тура
Времетраење: 1 ден
Максимален број на лица: 1
Локација: Скопје
Оценка:
Датум на заминување:
Arrive date:
Лица:
Деца:
Infant:

Loading Maps

Рецензија за Турата

Нема рецензии
МораНајави седа внесете рецензија

Тури во близина