Тури: 24-ти МАЈ

castelul-Peles-Sinaia4

Дракула Тура – 2 ноќевања

24-ти Мај За уплата до 12.05.2017 =  за само … 99 €   . ДРАКУЛА – ТУРА (Трансилванија – Романија) (24.05.2017 – 28.05.2017 ) 24-ти Мај   1 ден. Тргнување од Скопје во 18 часот на паркингот пред Хотел ВИП (спроти саемот) со високотуристички автобус.  Ноќно патување. 2 ден.  Во предпладневните часови пристигнување во Букурешт […]

Повеќе