Тури: 8-ми декември

draculas-castle

ДРАКУЛА ТУРА – 8-ми декември

8-ми Декември  –  За уплата до 20.10.2017 =  за само … 2.790,оо денари                                   –  За уплата до 15.11.2017 =  за само … 3.790,оо денари                                –  За уплата до 20.11.2017 =  за само … 4.790,оо денари . ДРАКУЛА  ТУРА (Трансилванија – Романија)  (07.12.2017 – 10.12.2017 ) 08-ми Декември 1 ден. Состанок на групата во […]

Повеќе
Istanbul

ИСТАНБУЛ

  1 ден 07.12.2017  СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ Состанок на групата на паркингот на салата Борис Трајковски  во 15:00 ч. Поаѓање за Истанбул во 15:30 h. Се патува преку граничниот премин Богородица и Грција. Ноќно возење со попатни паузи.     2 ден 08.12.2017  ИСТАНБУЛ Пристигнување во Истанбул во утринските часови. Предлагаме панорамско разгледување на градот со […]

Повеќе
danubio-helado

БУДИМПЕШТА 2 ноќ

Термин 07 Декември 1 ден   07.12.2017 СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА  Состанок на групата на паркингот на салата Борис Трајковски   во 16.00 часот. Тргнување за Будимпешта во 16.30 часот. Се патува преку Србија со куси попатни паузи. Ноќно возење. 2 ден   08.12.2017 БУДИМПЕШТА  Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Препорачуваме панорамско разгледување на градот со стручен локален водич: […]

Повеќе