Тури: 8-ми Септември

castelul-Peles-Sinaia4

Дракула Тура – 2 ноќевања

8-ми Септември За уплата до 15.08.2017 =  за само … 99 €   . ДРАКУЛА  ТУРА (Трансилванија – Романија) (07.09.2017 – 10.09.2017 ) 8-ми Септември   1 ден. Тргнување од Скопје во 18 часот на паркингот пред Хотел ВИП (спроти саемот) со високотуристички автобус.  Ноќно патување. 2 ден.  Во предпладневните часови пристигнување во Букурешт главен […]

Повеќе
venice-italy-city-buildings-sea-boat-canal-sky-clouds-2K-wallpaper

Венеција – Верона

Венеција Едноставно плени со своите разобојни палати, канали, безброј мостчиња, тесни улички, мали плоштади… Трагата на вековите што изминале е впиенa во секој нејзин дел.  Посетете ја Дуждевата Палата и уверете се во моќта и сјајот на владетелите на Венеција. Мостот на Воздишките е врзан за многу легенди, но вистината за него е многу поинаква […]

Повеќе
danubio-helado

БУДИМПЕШТА – 2 ноќевања

****early booking **** ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  ЗА УПЛАТИ ДО  15 Август: 89 € / 5.518 ден РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  109 € / 6.760 ден 1 ден  07.09.2017  СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА   Состанок  на групата на паркингот спроти салата Борис Трајковски во 16.00 часот. Тргнување за Будимпешта во 16.30 часот. Се патува преку Србија со куси попатни […]

Повеќе
prague4

Прага

  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 115€ /7.130 денари     1 ден: 07.09 – СКОПЈЕ – ПРАГА: Состанок на групата на паркингот на хотел Вип, спроти Скопски саем во 15:00ч. Поаѓање на автобусот во 15:30 ч. Се патува преку Србија. Ноќно возење со попатни паузи. 2 ден: 08.09 – ПРАГА: Пристигнување во Прага во предпладневните часови. […]

Повеќе