Тури: Бугарија

elitsa

АЛБЕНА

А  Л  Б  Е  Н  А   2017   Бесплатен интернет во целиот комплекс   х.КОМ х. Ком. 3* – All inclusive (се вклучено) По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09 1/2 соба 196€  280€ 231€  330€ 256€ 335€ 241€ 355€  266€  380€ 240€  340€ ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 […]

Повеќе