Тури: КРСТАРЕЊА

Danube-Delta

КРСТАРЕЊЕ по ДЕЛТАТА НА ДУНАВ

1 ДЕН: Поаѓање од Скопје кон Белград во 10 часот. Поаѓање од Белград во 20 часот. Ноќно возење. 2 ДЕН: Продолжување на патувањето: Дробета Турну  Северин-Крајова-Букурешт. Предпладне пристигнување во Букурешт, главниот град град на Романија, кој го носи епитетот „мал Париз“. Панорамски разглед на градот: Триумфалната Капија, Палатата на Парламентот (по повшина втора градба во […]

Повеќе
Istocen Mediteran

ИСТОЧЕН МЕДИТЕРАН – 13 ДЕНА

  ПОАЃАЊЕ ОД САВОНА : 04.12.2015, 26.12.2015, 07.01.2016, 19.01.2016, 31.01.2016, 12.02.2016, 24.02.2016, 31.03.2016, 12.04.2016, 24.04.2016 ДЕН ПРИСТАНИШТЕ ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗАМИНУВАЊЕ   1 Savona – 16:30 2 Naples 14:00 20:00 3 Ден на море – – 4 Kalamata 09:00 20:00 5 Nauplia 09:00 23:59 6 Ден на море – – 7 Volos 07:00 18:00 8 Piraeus/Athens 09:00 […]

Повеќе
Istocni Karibi

Royal Caribbean – ИСТОЧНИ КАРИБИ

  ПОАЃАЊЕ ОД FORT LAUDERDALE : 07.03.2015, 21.03.2015, 04.04.2015, 18.04.2015, 02.05.2015, 16.05.2015, 30.05.2015, 13.06.2015, 27.06.2015, 11.07.2015, 25.07.2015, 08.08.2015, 22.08.2015, 05.09.2015, 19.09.2015, 03.10.2015, 31.10.2015, 14.11.2015, 28.11.2015, 12.12.2015, 26.12.2015, 09.01.2016, 23.01.2016, 06.02.2016, 20.02.2016, 05.03.2016, 19.03.2016, 02.04.2016, 16.04.2016, 30.04.2016, 14.05.2016, 28.05.2016 ДЕН ПРИСТАНИШТЕ ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗАМИНУВАЊЕ 1 Fort Lauderdale, Florida – 17:00 2 Nassau, Bahamas 07:00 14:00 3 Ден […]

Повеќе
Istocen Mediteran

ИСТОЧЕН МЕДИТЕРАН – 12 ДЕНА MSC FANTASIA

Поаѓање од GENOA : 17.12.2015, 08.01.2016, 30.01.2016, 21.02.2016, 14.03.2016, 25.03.2016, 05.04.2016 MOЖНОСТ ЗА ПОАЃАЊЕ ОД CIVITAVECCHIA(RIM) ДЕН ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗАМИНУВАЊЕ ПРИСТАНИШТЕ 1 – 17:00 Genoa, Italy 2 – – Ден на море 3 09:00 17:00 Katakolon, Greece 4 07:30 16:30 Piraeus, Greece 5 08:00 14:00 Rhodes, Greece 6 13:00 23:59 Haifa, Israel 7 00:01 19:00 Haifa, […]

Повеќе
Mediteran 14

ЗАПАДЕН МЕДИТЕРАН – 12 ДЕНА MSC FANTASIA

ПОАЃАЊЕ ОД CIVITAVECCHIA(RIM) : 18.01, 09.02, 02.03, 04.04 MOЖНОСТ ЗА ПОАЃАЊЕ ОД GENOA DAN DOLAZAK ODLAZAK LUKA 1 – 19:00 Civitavecchia, Italy 2 08:00 17:00 Genoa, Italy 3 13:00 18:00 Barcelona, Spain 4 – – Ден на море 5 08:00 22:00 Casablanca, Morocco 6 13:00 18:00 Barcelona, Spain 7 08:00 17:00 Santa Cruz de Tenerife, […]

Повеќе