Тури: Олимпик Бич

97b8041e-3417-4959-a241-bcfa29333cfb

Вила Лана – Oлимпик Бич 2017

Вила Лана – Oлимпик Бич   2016                    –15% за рана уплата до 20.02.2017     Вила ЛАНА се наоѓа на 30 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/3, 1/4 студиа, со комплетно опремена кујна, сателитска ТВ, клима (за користење на истата се доплатува кај сопствениците 5 еур од ден) и тераса ОЛИМПИК БИЧ […]

Повеќе
812b38bb-b959-4156-be7d-d26dbff62665

Вила Томас – Oлимпик Бич 2017

Вила Томас – Oлимпик Бич   2017 15% за рана уплата до 20.02.2017  Вила ТОМАС се наоѓа на 70 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/3, 1/4 студиа, со комплетно опремена кујна, сателитска ТВ,TWC, клима (за користење се доплатува кај сопствениците 5 еур од ден) и тераса. ОЛИМПИК БИЧ наем ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ Студио […]

Повеќе
123cd8f2-60e1-4dcb-8fcb-ff0dc9be7cbf

Вила ТОМИ – Oлимпик Бич 2017

Вила ТОМИ – Oлимпик Бич 2017 15% за рана уплата до 20.02.2017 Вила Томи се наоѓа на 120м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/3, 1/4 студиа и 1/5 АПП, со опремена кујна, сателитска ТВ, клима (за користење се доплатува кај сопствениците 5еур од ден), тераса.   ПОПУСТОТ ЗА РАНА УПЛАТА НА Е ПРЕСМЕТАН […]

Повеќе
LENKA

Вила Ленка – Oлимпик Бич 2017

Вила Ленка – Oлимпик Бич   2017 15% за рана уплата до 20.02.2017   Вила Ленка се наоѓа на 350 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/3, 1/4 студиа, со комплетно опремена кујна, сателитска ТВ, клима (за користење на истата се доплатува кај сопствениците 5 еур од ден), тераса..   ПОПУСТОТ ЗА РАНА УПЛАТА […]

Повеќе
0be5ccdf-98e2-4319-bd1c-66addd16761d

Вила Апостолис – Oлимпик Бич 2017

            Вила Апостолис – Oлимпик Бич 2017  15% за рана уплата до 20.02.2017                                                                  Вила Апостолис се наоѓа на 20 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/3, 1/4 студиа и 1/5 АПП, со комплетно опремена кујна, сателитска ТВ, клима (за користење, се доплатува 5 еур од ден) и тераса. ОЛИМПИК БИЧ […]

Повеќе
dd1cefd8-4183-4c21-9cdf-108b8b18eced

Вила ЛОНДОН – Oлимпик Бич 2017

Вила ЛОНДОН – Oлимпик Бич   2017           – 15% за рана уплата до 20.02.2017   Вила Лондон се наоѓа на 450 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/3, 1/4 студиа, со комплетно опремена кујна, сателитска ТВ, клима (за користење се доплатува кај сопствениците 5 еур од ден), тераса..   ПОПУСТОТ ЗА РАНА УПЛАТА […]

Повеќе