Тури: ШОПИНГ

Shoping 1000

ШОПИНГ – СОЛУН

СОЛУН – ШОПИНГ …. секоја сабота !!! За уплата до 7 дена однапрет – …% = 800 ден Програма: Состанок на групата во 03:30h, поаѓање во 04:00h од Дрво Декор. Се патува преку граничен премин Богородица.Пристигнување во Солун во утринските часови околу 09:30h локално време. Слободно време за шопинг и прошетки низ центарот на Солун. […]

Повеќе