Тури: Шпанија

hotel-tropic-park-pagina-hotel-hotel-1_1_13_7

ШПАНИЈА – чартери

ГОЛЕМ ИЗБОР НА ХОТЕЛИ ВО:  Шпанија – Лорет де Мар – Санта Сузана – Малграт де Мар …..!!! Пакет аранжмани со чартер од Скопје за 7 и 10 дена

Повеќе
Spain_travel

ШПАНИЈА -ЛОРЕТ ДЕ МАР- автобус 14 дена

Земја со богата историја, традиција и култура. Земја на Фламенгото, коридата и виното. Сончева, топла и возбудлива 24 часа. Ве водиме на Коста Брава – “ Дива Обала” , со стрмни, избраздани карпи и провидно сино море, скриени заливи, широки песочни плажи, во позадина со борова и храстова шума. Коста Брава т.е. Каталонската Ривиера нуди […]

Повеќе