Тури: Турција

0_870_480

Турција – чартери

ГОЛЕМ ИЗБОР НА ХОТЕЛИ ВО ТУРЦИЈА – АНТАЛИЈА – АЛАНИЈА – КЕМЕР – СИДЕ …..!!! Пакет аранжмани со чартер од Скопје за 7, 10, 14 дена

Повеќе