Тури: Возен Парк

dsc_0311

ВОЗЕН ПАРК

Минибус – Iveco Deyli Располагаме со Вип минибус „Iveco Deyli“ 18+1 седишта со DVD, mp3, LCD-монитор, клима, куфер за багаж. 0.60 евро / километар Автобус – Mercedes 350 Располагаме со автобус „Mercedes 350“ 49+2 седишта со DVD, mp3, LCD-монитор, фрижидер,   кафемат, клима 0.90 евро / километар   Автобус – BOVA Располагаме со автобус „BOVA“ 59+2 […]

Повеќе